עורך דין לתביעות סיעוד מעניק לכם עזרה משפטית ברגעים הקשים בהם אתם זקוקים למימוש זכויותכם בפוליסות ביטוח פרטיות או תביעות סיעוד בביטוח הלאומי.
בחיים לפעמים אנו מגיעים למצבים בריאותיים בהם אנו זקוקים לטיפול סיעודי. עם העלייה בתוחלת החיים הדבר הופך ליותר ויותר שכיח, אך כמובן שגם צעירים עלולים להגיע למצבים אלו בעקבות מחלות או תאונות. הסיוע שאנו מקבלים במסגרת זכויותינו בביטוח הלאומי מוגבל ומועט ובמקרים רבים אינו יכול להעניק מענה לכל הצרכים. טיפול סיעודי צמוד הוא דבר יקר מאוד ולכן רבים מאיתנו פונים אל חברות הביטוח ורוכשים פוליסת ביטוח סיעודי למקרה שחס וחלילה נגיע למצב בו מצבנו הבריאותי יפגע ביכולות התפקודיות שלנו.
כאשר אנו בריאים אנו משלמים את הפוליסה ומקווים שלא נזקק לה. אך הפוליסה מעניקה לנו סוג של שקט נפשי. אבל בפועל איננו חיים בעולם מושלם, ובמקרים רבים כאשר מגיע הרגע בו עלינו להפעיל את פוליסת הביטוח אנו עלולים לגלות כי חברת הביטוח מערימה עלינו קשיים. אפילו ישנם מקרים בהם חברות הביטוח מפעילות חוקרים פרטיים בתביעות סיעוד. אלו הם בדיוק הרגעים בהם אנו זקוקים לעזרתו של עורך דין מומחה לתביעות סיעוד אשר יסייע לנו ב הגשת תביעה לביטוח סיעודי.
הגשת תביעה לביטוח סיעודי
אם יש לכם ביטוח סיעודי פרטי יש לבצע הגשת תביעה לביטוח סיעודי מול חברת הביטוח שבה אתם מבוטחים. הגשת התביעה כמובן כוללת הגשת מסמכים רפואיים רלוונטים המשמשים כהוכחה לזכאות.
לכאורה הליך פשוט, אבל זהו בדיוק הרגע בו חברת הביטוח מתחילה להערים קשיים ולדחות את הבקשה. ההמלצה הראשונה שאנו יכולים לתת לכם היא להיעזר ב עורך דין לתביעות סיעוד כבר מהרגע הראשון עורך דין מומחה לתביעות סיעוד מכיר את צורת ההתנהלות של חברות הביטוח וידע להכין את התביעה כפי שצריך על מנת לא לספק לחברת הביטוח תירוצים לדחיית הבקשה ועל מנת לייעל את התהליך ולא לגרור אותו לאורך זמן. יתר על כן, לא יזיק להתייעץ עם עורך דין מומחה לתביעות סיעוד כבר בעת ההצטרפות לפוליסה. זאת על מנת להבטיח כי היא אכן מעניקה מענה לצרכים שלכם ולהיות מוכנים מראש למניעת בעיות בעתיד.
שימו לב שבעת הגשת תביעה לביטוח סיעודי, הפיצוי שמגיע לכם מחושב החל מהיום שבו המבוטח הוגדר כסיעודי ולא מהיום שבו הוגשה הבקשה. לכן אם חברת הביטוח ”מפספסת“ את הפרט הזה, חשוב שתתעקשו.
רוב אנשים פונים ל עורך דין לתביעות סיעוד רק במידה והתביעה נדחית. אמנם היה רצוי להיעזר בעורך הדין כבר בעת הגשת הבקשה, אך טוב מאוחר מלעולם לא. במקרים של דחיית הבקשה יש לבדוק מהם הנימוקים. בדרך כלל הדחיות מבוססות על בדיקות תפקודיות שביצעה חברת הביטוח – מבחן ADL. בדיקות אלו הן בעייתיות מבחינות רבות וניתן לערער עליהן.
שימו לב כי חברת הביטוח אינה יכולה סתם כך לדחות תביעה, חלה עלייה החובה להגיש לידכם הסבר מנומק לגבי סיבות הדחייה. מסמך זה הוא חשוב ביותר. במידה והעניינים יתגלגלו לבית המשפט זו תהיה תמצית הדיון, חברת הביטוח לא תוכל להביא נימוקים חדשים.
עורך דין לתביעות סיעוד
חברות הביטוח מחזיקות בצי של עורכי דין המתמחים בחיפוש סיבות לדחיית התביעות, לכן חשוב שגם אתם תגייסו את העזרה המשפטית הדרושה.
בעזרתו של עורך דין לתביעות רפואיות הבקיא בכל הזכויות, הבדיקות, החקיקה ופסקי הדין תוכלו להילחם על זכויותיכם ולקבל את מה שמגיע לכם.
בפועל חברות הביטוח מרוויחות הרבה מאוד כסף על חשבונם של אנשים אשר אינם מודעים לזכויותיהם (הרי מי קרא כל סעיף בפוליסת הביטוח…). למשל אנשים רבים שסבלו ממצב סיעודי זמני אינם מודעים לכך שהם יכולים לדרוש פיצוי גם לאחר שהבריאו, או מקרים שבהם בני המשפחה גילו רק לאחר הפטירה כי לאדם יש ביטוח סיעודי ולא יודעים שניתן להגיש תביעה גם לאחר הפטירה.
עורך דין מומחה לתביעות סיעוד
אם אתם זקוקים בעזרה בהגשת תביעה לביטוח סיעודי, אם תביעתכם נדחתה על ידי חברת הביטוח ואם יש צורך לפנות לבית המשפט – הכתובת הנכונה היא עורך דין לענייני תביעות רפואיות. בתור מבוטחים הרבה פעמים אינכם מודעים לכל הזכויות שלכם. וכאשר חברות הביטוח דוחות את התביעה אתם עלולים לחשוב שזהו סוף פסוק. אך יש מי שנלחם עבורכם ועבור היקרים לכם עד למימוש הזכויות המגיעות לכם.